Ben je student en heb je last van een sombere stemming? Of voel je je regelmatig nerveus of opgejaagd? Dit komt vrij vaak voor onder studenten, je bent dus niet de enige die hier last van heeft. Het is heftig, en kan een negatief effect hebben op je studieprestaties. Dat helpt je ook niet echt! We denken dat ICare Prevent je wél kan helpen.

ICare Prevent is een online programma dat speciaal is ontwikkeld voor studenten met milde klachten, die hun stemming willen verbeteren. De training zelf duurt maximaal zeven weken, vier weken daarna volgt nog een laatste sessie.

We onderzoeken nu de effectiviteit van dit programma. De deelnemers aan het onderzoek worden verdeeld over drie groepen: 1 groep krijgt de standaard zorg (dus niet online), 1 groep volgt de online training zonder begeleiding en 1 groep volgt de online training met begeleiding. Er staat geen vergoeding tegenover, maar je weet wel zeker dat er aan je klachten gewerkt gaat worden. Wil je deelnemen of meer weten? Stuur een e-mail naar icare.fgb@vu.nl. We antwoorden je binnen 24 uur.