Startconferentie eGGZ Centrum in Amsterdam, 16 februari 2017, 10:00 – 17:00 uur

Binnen het eGGZ Centrum worden kansrijke innovatieve virtual reality producten ontwikkeld en in de markt gezet. Dit kan alleen dankzij intensieve samenwerking tussen MKB, kenniscentra en zorginstellingen. Het uiteindelijke doel is een snellere en bredere opschaling van e-mental health, waardoor een grotere groep patiënten kan worden bereikt.

Onderwerpen
De afgelopen jaren zijn er al veel innovatieve producten op gebied van e-mental health op de markt gekomen. Maar hoe kunnen we ervoor zorgen dat deze producten ook daadwerkelijk gebruikt worden? Welke zijn goed en waarom? En op welke manier kan de investering in nieuwe producten zich terugbetalen?
Op de startconferentie van het eGGZ Centrum komen deze en andere onderwerpen over het implementeren van e-mental health aan bod.

Sprekers
Met o.a. Miranda Olff (hoogleraar UvA / AMC), Heleen Riper (hoogleraar VU), Guus Schrijvers (oud hoogleraar Public Health en gezondheidseconoom UMC Utrecht) en Kamran Ullah (Nederlands journalist en presentator).

Voor wie?
Deze conferentie is bedoeld voor: GGZ professionals, GGZ-instellingen, wetenschappers, onderzoekers, beleidsmakers, eindgebruikers en ontwikkelaars.

Aanmelden en informatie
Marieke Cannegieter, via 0613142905 of m.cannegieter@arq.org. U kunt u via dit adres ook aanmelden,
Download de flyer (pdf)

 

 

 

Meer over het eGGZ Centrum